Plata online cu cardul

Plata online se poate efectua cu cardul personal în conditii de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.
Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, site-ul nostru folosește platforma Netopia, prin soluția integrată mobilPay.

Accesul în vederea efectuării unei plăți online pentru o lună de probă îi este permis oricărui utilizator. Pentru motive justificate, site-ul nostru își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului în vederea efectuării unei plăți online cu cardul, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel site-ul https://istomaltd.ro/.

Toate tarifele aferente plății unei luni de probă prezentate pe site-ul nostru sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.
În cazul plăților online site-ul https://istomaltd.ro/ nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai utilizatorul care efectuează plata online.

Luna de probă

Utilizatorul poate opta pentru plata unei luni de probă la click pe opțiunea “Rezervă oferta acum” din pagina principală. Va fi redirecționat către pagina de plată, iar pentru finalizarea tranzacției trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma Netopia – mobilPay.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată Netopia – mobilPay

Site-ul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Prin finalizarea procesului de plată online Utilizatorul consimte că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și adevărate.
Prin finalizarea procesului de plată online Utilizatorul consimte că poate fi contactat de către un reprezentant al site-ul nostru, în orice situație în care este necesară contactarea utilizatorului.

Site-ul nostru poate anula plata efectuată de către Utilizator, în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioara a vreunei părți față de cealalta sau fără ca vreo parte să poată sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
● neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacției;
● invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de site-ul nostru;
● datele furnizate de catre Utilizator sunt incomplete și/sau incorecte;

Date de indentificare ale IDAVA SOLUTIONS S.R.L.
IDAVA SOLUTIONS SRL

CUI: RO30410797
Reg com: J40/7969/2012
ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK, Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Etaj 2, Biroul Nr.
11A, Sector 5, Bucureşti
Telefon: 0737 42 42 73
E-mail: contact@istoma.ro